2009. június 03. 19:50 - Angry Angel

Kik, és miért?

Gondolkodtatok már azon, kik és miért olvassák a blogotokat? Én bizony sokszor... Most is ezen töröm a fejem.

Persze vannak azok az emberek, akik ismernek, esetleg még szeretnek is, és szívesen olvassák, amiket írsz. De ott vannak azok, akik nem ismernek. Akik számukra idegen emberek bejegyzéseit olvasgatják nap, mint nap. De miért? Mert találnak egy-egy olyan momentumot az életünkben, ami hasonlít az övékre? Vagy mert esetleg tetszik nekik, amit csinálsz? Talán csak egyszerűen érdekli őket más élete?

Vagy miért? Kíváncsi lennék rá...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr561161971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

araknea · http://indapass.hu/a/35f3ea9424dd4648b966876037a501e1 2009.06.04. 11:42:02

Mintha nekem cimezted volna a kerdest, de lehet, hogy tevedek, de azert valaszolok.
Az ember nem mindig tudja megvalaszolni a sajat kerdeseit, en kulsoforasokban keresm a valaszokat,masok gondolatkoreben, hogy hatha valaki felhivja a figyelmemet arra mit rontotam el.
Vegyunk egy aktualis peldat. Gyerekoromban feltem magamnak a kerdest, ha megtalalom a szerelmet kihez ragaszkodjak, ahoz aki nekem kell vagy ahoz akinek en kellek. Vagyis a kerdes az volt mi a fontosabb szeretni vagy szeretve lenni. A kerdes sokaig megvalaszolatlan maradt.Egy regebbi bejegyzesnek koszonhetoen mar tudom. Az a fontos, hogy szeresuk, azt ahogy a masik szeretni tud.
Most varom azt aki engem szeret azert ahogy en tudok szeretni.
Barki is vagy most halas vagyok, hogy letre hoztad ezt a bolgot.
süti beállítások módosítása