2011. december 21. 18:34 - Angry Angel

Reloaded

Visszakaptam. Az életem, az életkedvem, a 'van miért mosolyogni' állapotot. szeretem

Nem akarom elkiabálni, de tegnapelőtt óta újra azt érzem, szép az élet. Nincs kényszerfeladat, nincsenek elkellviselni emberek, nincs hányinger reggelente és nincs utálomazegészet hangulat. Ellenben van vidámság, vannak piciaprómosolytcsalók, újra van lelkesedés, és 3 napja csak úgy jönnek a szeretemdolgok. A megkönnyebbülés-érzés, a hóesés, a HunFestben rejlő új lehetőségek, a danisacousticcaféban, a szeretlekölelés, az ismét megszerzett piros-, és az ajándékba kapott fekete pengetők, a laptop megjavulás, hogy két cikkem 'felhasznált irodalom' lett egy szakdolgozatban és ne feledkezzünk meg az elmondhatatlanulboldogságos koncertről sem.

Ezek az apró dolgok épp elegek ahhoz, hogy újra önfeledten fetrengjek a hóban és angyalkát csináljak. Vagy lufikkal a kezemben szaladjak egy mezőn... :)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr403481418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása