2008. április 04. 09:57 - Angry Angel

Végre péntek

Végre úgy ébredtem (fél órás elalvás után), hogy jó kedvem van. Semmi különösebb oka nincs, csak annyi, hogy süt a nap, már majdnem 3 hete nem cigizek és péntek van. Végre. Bár némi árnyékot vet a napomra, hogy hétvégén ügyeletes leszek, de egyelőre ez sem érdekel. Este főzős, kicsit ivós, dumálós estét csapunk a többiekkel. Jó lesz. Most igazából az sem lomboz le, hogy tudom, tesómék ma mennek vissza. Merthogy itthon voltak majdnem 10 napot. De ma valahogy semminek nem tulajdonítok nagy jelentőséget.

Ám folyamatos pozitív töltetet adnak pici, apró mozzanatok. Mint például a rádióban megszólaló jó szám, a hátamat megcsapó lágy szellő vagy a nap, amely tudom, pár óra múlva a nyakamat fogja melegíteni...

És ráadásul délután a Zorall együttessel kell interjút csinálnom.

Szép ez a nap! :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr3410779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imynia 2008.04.04. 13:41:47

"Ha fájnia kell, akkor most fájjon - mondtam. Mert előttem áll az egész élet, és a lehető legteljesebben ki akarom használni. Ha választania kell, hát válasszon hamar. Én várni fogom. Vagy elfelejtem. A várakozás fáj. A felejtés is fáj. De minden szenvedés közül a legrosszabb, ha nem tudjuk, hogy döntsünk."
Paulo Coelho
süti beállítások módosítása