2008. július 31. 18:36 - Angry Angel

Tehetetlenség

Szerintem vannak emberek, akiknek valami katartikus, nem evilági örömöt okoz, ha másokkal kib*szhatnak.

Végre elmehettünk volna úgy együtt egy hétre, hogy a melót itthon hagyjuk. De nem sikerült. Hála az "imádott" munkahelynek, és a "jófej" főnököknek. Nem szeretem az ilyet. Miért fájna az embereknek, ha jól éreznénk magunkat? Belehalna bárki is, ha nem dolgoznánk hét egész napig? Nem hiszem...

Megint elérkezett egy olyan nap, amikor reggel felébredve azt hittem, tök jó lesz minden. De végül kiderült, tévedtem. Kellemes ébredés, még kellemesebb reggeli, és egy olyan dolgot is sikerült elintéznem, amire már hetek óta várok. Aztán beborult az ég, és jöttek a fekete felhők. Nemcsak az égre, de az életemre is. Valamiért egész héten halogattam a nagy kérdést, de ma kénytelen voltam feltenni. Kár volt. Jöttek a kifogások, a magyarázkodások. Bennem pedig forrt a düh, és alig bírtam visszafogni magam. Aztán ahogy a düh elmúlt, csak a szomorúság maradt. De az még mindig itt van... tehetetlen vagyok.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr49594764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lora · http://maradacsend.blogspot.com 2008.07.31. 23:00:45

Hát ez nagyon utálatos tud lenni.
De ahogy lentebb írod is: mindennek megvan a maga oka...
Véletlenek ugyanis nincsenek... :)

Angry Angel 2008.08.03. 22:22:08

Ez így van! De mindenre van megoldás. :)
süti beállítások módosítása