2009. augusztus 17. 20:15 - Angry Angel

Sziget '09

Igen, ott voltam. :)

Röviden, tömören: HÚÚ!!

Kicsit hosszabban:

11800-as számú sajnosnemszürkenarancssárga, hanem egyszerűzöld karszalag, viszont egri ismerősök. Két napos üldözés után Lacikával való találkozás véletlenül, új fajta Mojito, kicsicsokisfánk, úúúúúúúúúúdenagyonjó koncertek, rettenetesen koszos láb, egész jó bőrszín. Napszemüveg arcra égése, kora reggel már vodkabörn ivás, megőrülős táncolás egy-egy koncerten, idén is dobókockás lánc beszerzése (persze szigorúan csak olyan, amilyen még nincs!!), óriásfotelben pihenés, meg csak úgy simán füvön fekve.

Vagyis: idén mégjobb volt, rekord dőlt, no meg egy-két külföldi a H1N1-től. Mi megúsztuk. A fesztet imádtuk, jövőre is megyünk, az élményeket feldolgozni lehetetlen (főleg a Faith No More-t - tinikorom szerelmével), elképzelni nem lehet, átélni kötelező!

Újra itthon: a KiscsillagCsücsöriKisgádzsi :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr201316043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bee 2009.08.18. 13:16:30

Hehe:D Valamelyik nap én is ezt a nevet adtam meg magamnak msnen :D A reklámarc isteni:D

Angry Angel 2009.08.18. 17:40:51

Engem meg volt aki így nevezett a Sziget ideje alatt. :)
süti beállítások módosítása