2010. január 12. 22:02 - Angry Angel

Van olyan, hogy nincs

 Jól látjátok, mostanában nem írtam. Látja egyáltalán valaki? Olvas egyáltalán valaki? Vagy csak úgy írkálok a semmibe? Ha figyeltek, köszi. Ha nem, az sem baj, mert nekem jó, szeretek írni. És majd öregkoromban jó lesz visszaolvasni. Sőt, néha most is jó visszaolvasni.

Szóval viszonylag régen született bejegyzés. Evvan. De nem azért, mert baj van, vagy mert ami van, azt nem akarom leírni. Roppant egyszerű a történet: nem volt kedvem. Igen, ez az egyetlen ok. Emellett volt számos fontosabb dolgom is, így a napok és az esték mással teltek. Hol melóval, hol simán fekvéssel és olvasással, vagy egyszerűen filmezéssel. De jó ez így. Kevésbé lennék jól, ha annyi időm lenne, hogy állandóan csak írogatnék.

Tehát üzenem mindenkinek - akit érdekel -, hogy megvagyok, jól vagyok, és FZolinak külön üzenem, hogy nem, nem raboltak el az ufók, sőt férjhez sem mentem, bár mire ez megszületik, valószínűleg te már tudni fogod. :D

Egyszerűen csak úgy voltam. Éltem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr401667893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lora00 2010.01.31. 01:26:26

Én időnként besunnyogok... :) És örülök, ha új poszt köszönt. De úgy is jó, ha nem. Akkor biztosan ezerrel élsz. Az meg jó. Utána meg úgyis megírod.
Jó így!
És köszi!
Hogy írsz!

Angry Angel 2010.01.31. 02:27:57

Csak annyit tudok hozzáfűzni: :))
Egyébként én is olvaslak. Rendszeresen. Mert szeretem. Hogy írsz. És ahogy írsz. :)
süti beállítások módosítása