2008. augusztus 14. 09:46 - Angry Angel

Szeretve lenni

"A legjobb, amit tehetsz, hogy keresel egy olyan embert, aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Jókedvűen, rosszkedvűen, szépen, csúnyán, csinosan, akárhogy. Keresd meg azt, aki elhiszi, hogy a nap is érted kel fel. Mellette érdemes kitartani."

 "Szeretem, ahogy vigyázol rám, szeretem, ahogy beszélsz hozzám, szeretem, hogy itt vagy, szeretem, mikor megsimogatsz, a haragod és a mosolyod, szeretek mindent, ami TE vagy!"
 
 
Szeretni jó. Szeretve lenni még jobb... Szeretem, hogy szeret. És ahogy szeret.
 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr67615330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lora · http://maradacsend.blogspot.com 2008.08.15. 20:51:32

Szeretve lenni olyan, mintha hétfelől sütne ránk a Nap... :)

Doma Tibor 2008.08.22. 17:32:04

Bárcsak ilyen egyszerű lenne... Kedves nővérem úgy fogalmazta meg nekem évekkel ezelőtt ezt, mikor épp a szerelem letargiájába keveredtem, hogy: Na idefigyelj Öcsi, akkor vagy igazán szerelmes, ha egy egész álló éjszaka kibírod hogy a barátnőd úgy ölel hogy alig kapsz levegőt majd egy jólirányzott mozdulattal brúszlít meghazuttolva rúgja le a vesédet egy rossz álom végett - majd reggel fogmosás előtt azt mondja hogy adj egy csókot szerelmem... Nah, ha mindezen túl vagytok és mosolygva mondjátok hogy SZERLMEM akkor megvan, Ő az és ne engedjétek.

Zitus 2008.11.12. 10:50:06

Szeretve lenni emberi szükséglet. Van egy fiú aki engem is szeret. Nagyon. Csak ott az a másik lány is. Nem képes otthagyni értem, pedig szeretjük egymást. Olyan kilátástalan az egész, olvastam a blogodat és úgy látom hasonló vizeken evezünk. Te mit tanácsolsz? Terheljem azzal hogy elhagyja vagy kivárni okosabb lenne?
süti beállítások módosítása