2010. február 25. 00:28 - Angry Angel

Mint(a) család

 Megvolt. Elkaptam. Pedig, ha nem lövöm be a telefonomat, legtöbbször lemaradok azokról a műsorokról, amiket meg akarok nézni. Ma véletlenül mégis sikerült. Ganxsta "Döglégy" Zolee és kedves felesége főzött 3 másik "csoda" párnak.

Egyszer volt egy olyan laza kijelentésem, hogy olyan férjet szertnék majd egyszer magamnak, mint Ganxsta. A társaság, aki ezt hallotta persze sokkot kapott, hogy: ezt tényleg komolyan gondolom?? És ha megköveznek érte, akkor is igen. Imádom a stílusát, a zenéjét, és mikor szerencsém volt vele találkozni, tök aranyos volt. Ő egy jelenség, aki baromira vonz. Félre ne értse senki: nem álmodozom róla, mint pasiról és nem is tervem, hogy elveszem gyermeke anyjától. Egyszerűen csak, ha valaki megtestesíti számomra az ideális férjet, az ő. :DDD Ez a mondat most így leírva, visszaolvasva tény, hogy furán hangzik. De ez van. És ettől a mai műsor sem tántorított el. Sőt!!

Emellett olyan apróságokról még nem is beszéltem, mint a gyönyörű kicsi lánya neve: Zoé - a kedvenc lánynevem, melyet régóta kinéztem magamnak (ha egyszer gyerekem lesz, és lányra sikeredik) /tudom-tudom, tesóm megelőzött...de ez is az én hibám.../

No, meg ott vannak azok a gyönyörű kutyák is... :D

Mindent összevetve: ellenék egy olyan családdal, mint az övék. Evvan!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offy.blog.hu/api/trackback/id/tr631788373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meuska 2010.03.05. 08:53:43

Én isén is!!!! és ezért sokan hülyének néztek, de Zolee az Zoleeeee,szeretném ha vki ugyan úgy mint ő lazán venné az életet és nem idegeskedne mindenen ;) és az albumokat még mindig fújjjjjjuk :D

Angry Angel 2010.03.05. 08:56:20

Naugye... végre valaki, aki érti miről beszélek... ;) <3
süti beállítások módosítása